iwiw
Eredmények

Eredmények

Archívum

FTC Női Torna Almanach 1975-től
Versenyzőink világversenyeken elért eredményei
Egyéni bajnokaink az utánpótlás országos bajnokságokon
Egyéni bajnokaink a felnőtt országos bajnokságokon
Egyéni bajnokaink a szerbajnokságokon
Országos bajnok csapataink
Országos bajnokaink sportakrobatikus ugrásban


 

Legfrissebb eredményeinkLugano Trophy SUI - máj. 30

Molnár Csenge a luganoi nemzetközi tornaversenyen

Csenge május utolsó hétvégéjén a neves Lugano Trophy nemzetközi junior versenyen szerepelt. Ezt a versenyt a svájciak kétévente rendezik, és sok ország válogatott versenyzőit hívják meg rá. Mi ide tanulni jöttünk, mert a mezőny Csengénél idősebb tornászokból állt.
A női egyéni összetett versenyben 6 ország tornászai indultak.
Idén kettős orosz győzelem született, de Csenge is jól tornázott. Nagyon igyekezett, hiszen a későbbi győztes két orosz lánnyal volt egy csoportban. Csak az első szerén, gerendán hibázott, a többi gyakorlata sikeres volt. A 11. helyet szerezte meg.
A másik magyar lány, a dunaújvárosi Jakab Noémi volt, aki a nyári EYOF-ra készül.

A versenyen szigorúan pontoztak, ez az eredményeken is meglátszott. De mi ennek is örültünk, mert láthattuk mi várható a jövő évi EB-n.

A verseny honlapja:

http://artisticalugano.ch/trofeo-internazionale/index_it.html

eredmények itt

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2015/2015-05-30_11_lugano_kupa/classifiche_11_trofeo_femminile.pdf

fényképek itt:

 
MATSZ Zsebibaba BB. máj. 30

Zsebibaba Budapest csapat és egyéni Budapest Bajokság – május 30-31.

A versenyen 6 korosztályos csapatunk és 8 egyéni versenyzőnk indult. Lányaink kiválóan szerepeltek:
Két csapatunk is bajnok lett, míg a legkisebbjeink ezüstérmet nyertek. A III. és I. kcs szabad csapatunk bronzérmes lett.
Az egyéni versenyben, a legfiatalabb korosztályban Bárczi Anna lett bajnok (7 éves), ugyanitt Bardócz Dóra bronzérmet nyert. Kovács Eszter(8 éves) és Tóth Zoé (9 éves) ezüstöt szerzett.
Az egyéni verseny eredményei itt olvashatók:

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2015/2015-05-30_matsz_leany_zsebibaba/zsebibaba_egyeni_bp-videk.pdf

Edzői beszámolók és eredmények:

Nagy Ildikó edző:

Egyéni verseny I. korcsoport

Tavaly még nem indultunk az egyéni Budapest Bajnokságon, idén viszont 4 kislányt is sikerült felkészítenünk a versenyre: Bárczi Annát, Bardócz Dórát, Seres-Kuger Tamarát és Szabó Esztert. A lányok nagyon szépen, fegyelmezetten versenyeztek, ennek köszönhetően ketten is felállhattak a dobogóra. Anna, aki a verseny legfiatalabb résztvevője volt,  mind a 4 szeren hibátlan gyakorlatot mutatott be, így nagyon megérdemelten állt fel a dobogó legmagasabb fokára, több mint 1 pont előnnyel lett Budapest Bajnok. Dórinak a korláton volt egy kisebb rontása, de a többi 3 szer remekül sikerült, így a bronzérmet az ő nyakába akasztották. Eszti az 5., Tamara pedig a 6. helyen végzett

Csapatverseny:

I. korcsoport

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2015/2015-05-30_matsz_leany_zsebibaba/zsebibaba-1kategoria_1ford.pdf

Nagy Ildikó edző II. korcsoport

Tavaly indultunk először a II. korcsoportban és rögtön az előkelő 3. helyet szereztük meg. Idén célunk volt feljebb lépni a dobogón és ez SIKERÜLT is! A csapat minden tagja kitett magáért és önmagukat felülmúlva gyönyörű, hibátlan gyakorlatokat mutattak be. Külön dicséret illeti azt a 4 lányt, akik szombat délután versenyeztek egyéniben is! A fáradság nem látszott rajtuk, ezen a napon is sokban hozzátettek a jó eredményhez. Korláton a mezőny legmagasabb pontszámát tornáztuk, de a többi szeren is szemmel látható és pontokban mérhető a javulásunk. Ennek köszönhetően egy helyet feljebb léptünk a dobogón, így ezüstéremmel tért haza a csapat. Név szerint : Bárczi Anna, Bardócz Dóra, Botos Árven, Fésüs Letta, Seres-Kugler Tamara és Szabó Eszter.

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2015/2015-05-30_matsz_leany_zsebibaba/zsebibaba-2kategoria_1ford.pdf

 

Tóth Vivien edző: III. korcsoport

A Zsebibaba Budapest bajnokságon 4. helyezést ért el csapatunk a III. korcsoportban. Kisebb-nagyobb rontásokkal, de mindenki igyekezett jól teljesíteni! Ritka, hogy ennyire kiemelek egy versenyzőt, de most megteszem, mivel hatalmas meglepetést okozott Ádámosi Lulu a magabiztos és pontos gyakorlataival! Örülök, hogy ilyen szépen teljesített, és azt is merem remélni hogy ez most nagy erőt ad neki a további munkájához!

A csapat tagjai: Ádámosi Lulu, Tóth Izabel, Pap Veronika, Molnár Hanna, Ságodi Lili,  Horváth Alíz, Petőházi Szonja.

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2015/2015-05-30_matsz_leany_zsebibaba/zsebibaba-3kategoria_1ford.pdf

 

Bugyinszi Elvira edző IV. korcsoport

Ez a verseny volt csoportunk második idei versenye. Itt már magabiztosan, határozottabban versenyeztek. Egy-két rontás azonban még mindig volt. Másnap ugyanennek a versenynek a csapatversenyét rendezték, ahol nagyon szépen szerepeltünk. Ifi versenyzőink közül két lány a csapatot erősítette, akik magabiztosan teljesítettek. Volt, aki az előző napi hibáit ezen a napon ki tudta javítani és nagyon ügyesen, koncentráltan, határozottan teljesítette gyakorlatait. Összességében elmondható, hogy tapasztalatokkal teli, szép eredményekkel zártuk ezt a hónapot.

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2015/2015-05-30_matsz_leany_zsebibaba/zsebibaba-4kategoria_1ford.pdf

Kovács Krisztina edző: I, korcsoport

I.kcsp. csapat: Szlifka Lilien, Gyepes Kira, Hürkecz Mira, Botos Véda, Molnár Nadin, Somogyi Panna.

I.kpcs. szabad csapat: Kálosi Réka, Kaprinay-V. Virág, Tomcsik Jázmin,Fehér Virág.
Nagyszerűen szerepeltek első "nagy" versenyükön a kislányaink. I. kcsp-ban harmadik, I. kcsp. szabad kategóriában, nagyon picivel lemaradva második helyen sikerült végeznünk. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, ugyanis ez volt az első olyan verseny ahol nagyközönség és ismeretlen bírák előtt kellett bizonyítaniuk a gyerekeknek. Nagyszerűen helytálltak, példás magatartással csinálták végig a versenyt. Ősszel a második fordulónak is ugyanilyen fegyelmezetten és még ügyesebben fogunk elindulni. Gratulálok lányok!

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2015/2015-05-30_matsz_leany_zsebibaba/zsebibaba-1kategoria_1ford.pdf

IV. kcsp. szabad

Csapat: Botházi Orsolya, Kálmán Anna, Must Anna, Ádámosi Róza, Nagy Dorottya, Horváth Virág.

Kiváló versenyzéssel, nagyon kevés rontással sikerült magas pontszámmal megnyerniük a versenyt a lányoknak. Kissé fáradtan indult a nap, nagyon sok versenyünk volt a hónapban, de ennek ellenére minden úgy sikerült, ahogy elterveztük. Jó hangulatú verseny volt, nagyon jól érezték magukat a lányok. /Sajnálatos módon nem a vártak szerint alakult az eredményhirdetés, ugyanis második helyre lettünk kihirdetve. Utólag átszámolták a pontokat és kijavították a hibát./ Nagyon sok gratuláció nektek, ügyesek voltatok!

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2015/2015-05-30_matsz_leany_zsebibaba/zsebibaba-4kategoria_1ford.pdf

 
Serdülő I.o. csb. - május 16.

FTC Serdülő I. csapat

Bugyinszki Elvira edző:

Először vett részt csoportunk I. osztályú versenyen, ahol kissé félénken, határozatlanul versenyeztek. Nagy izgalommal kezdték meg a versenyzést, számos új elemet mutattak be, ezért is voltak még bizonytalanok.
Sajnos még korláton több versenyzőnk is elemhiányos gyakorlatot mutatott be, és két lányunknál az előírt Jurcsenko ugrás is hiányzott még. Az őszi fordulón biztosan sikerülni fog!

A Budapest csapatbajnokságban ezüstérmesek lettek.

A csapat tagjai: Kovács Eszter, Tóth Zoé, Fülöp Anna, Börcsök Emese, Nagy Enikő

Eredmények itt:

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2015/2015-05-16_noi_1_o_ifi_kadet_serdulo_csb_1_fordulo/noi_serd_csb_1ford.pdf

 
FTC meghívásos Zsebibaba csapatversenye

május 16. Népliget

Nagy Ildikó edző, rendező írása:

Miután terem és öltöző felújítás előtt állunk, így a „szokásos, nagyszabású” FTC Kupát ősszel fogjuk megrendezni. A Budapest Bajnokságra készülve nem szerettünk volna verseny nélkül maradni, így 4 egyesületet meghívva ( Adács, Balatonfüred, Dunaferr, UTE )  2015.05.16-án versenyt rendeztük.
Bathó Márta szakosztályvezetőnk egy külföldi versenyen vett részt, így még az előkészületekben a segítségünkre tudott lenne, viszont a verseny lebonyolításában „magunkra maradtunk”.
Dolgunkat az is nehezítette, hogy a Férfi Szakosztály aznap délelőtt háziversenyt tartott, így nagyon rövid idő alatt kellett berendeznünk a termet, felállítani a bírói asztalokat, az irodát, a hangosítást és mellette „fogadni” a csapatokat… A 4 egyesület mellett az FTC csapatai is nagy számban vettek részt, így összesen

21 csapat közel 135 versenyzője lépett talajra illetve a szerekhez ezen a napon.

Mosolyogva, vidáman köszöntöttük a versenyzőket, edzőket, bírókat, ennek köszönhetően mindenki nyugodt és jókedvű volt a verseny alatt és így is távoztak tőlünk. Nagy összefogással, együttműködve tevékenykedett mindenki a verseny egész ideje alatt; a szervezés mellett mindegyikünk pontozott is és nem elhanyagolható, hogy a 8 csapatunk 5 arany, 1 ezüst és 2 bronzérmet szerzett.
Büszke vagyok rá, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk szóban is… írásban is… Fradis szülőktől is… meghívott egyesületek vezetőitől is…
Köszönet még egyszer MINDEN segítő kéznek, azoknak: akik az ajándékok, érmek megvásárlásában segítettek; akik pontoztak; akik pakoltak, a termet rendezték;  akik a zenét, hangosítást kezelték;  akik az eredményeket számolták;  akik a pontozó lapokat összeszedték; akik a finom sütiket készítettek a bírói asztalokra; akik az ajtóban állva segítették munkánkat……..

 

Eredmények itt:

FTC meghívásos Zsebibaba csapatverseny eredményei

  1. I. korcsoport 2009 után születettek

 

GERENDA    TALAJ

1          FTC A        8,6           8,7       17,30

2          UTE          8,50         8,75      17,25

3          FTC B        8,60         8,50      17,10

4          Adács        8,50         8,30      16,80

 

I. korcsoport szabad korosztály

GERENDA           TALAJ           ÖSSZETETT

1          Balatonfüred  9,00                   8,90                 17,90

1          UTE               9,10                  8,80                  17,90

3          FTC               8,55                   8,70                 17,25

 

II. korcsoport  (2007-2008)

 

 

ugrás

korlát

gerenda

talaj

ÖSSZETETT

1

FTC A

9,03

9,00

9,30

9,00

36,33

2

FTC B

9,08

8,55

8,90

8,60

35,13

3

Dunaferr SE

9,00

8,05

8,90

8,80

34,75

4

UTE A

8,63

8,90

8,70

8,20

34,43

5

UTE B

8,65

8,65

8,80

8,00

34,10

6

Adács

8,68

7,35

8,20

8,20

32,43

7

UTE C

8,35

6,65

8,00

7,40

30,40

 

II korcsoport szabad korosztály

 

 

 

ugrás

korlát

gerenda

talaj

ÖSSZETETT

1

UTE A

9,1

7,78

8,8

8,80

34,48

2

Adács

9,06

8,00

7,60

8,60

33,26

3

UTE B

8,86

6,98

8,20

8,60

32,65

4

FTC

8,86

7,70

7,20

8,40

32,16

 

III. korcsoport ( 2005 – 2006)

ugrás   korlát   gerenda        talaj

FTC     8,80    8,33     7,63     8,35     33,11

 

III. korcsoport szabad korosztály

ugrás     korlát   gerenda     talaj

FTC     8,37     7,00     6,70     8,00     30,07

 

IV. korcsoport szabad korosztály

ugrás   korlát   gerenda   talaj

FTC   11,18   8,45    8,60       8,90     37,13

 

 

Edzők beszámolói a versenyről:

II. korcsoport versenyéhez

Tóth Vivien edző beszámolója:

A május 16-án megrendezésre került Meghívásos versenyünkön két csapattal szerepeltünk. Az "A" csapat tagjai: Bárczi Anna, Bardócz Dóra, Szabó Eszter, Fésűs Letta, Seres-Kugler Tamara és a "B" csapatunk résztvevői pedig : Botos Árven, Ródé Lilla, Makarész Emina, Farkas Katalin, Szombathelyi Szonja, Wágner Manda.

A versenyen nagyon szépen teljesített mind a két csapat. Fej-fej mellett haladtak,  hiszen a B csapatnak magasan jobb ugrása volt az A csapatnak jobb korlátja, a gerenda talaj pedig egyformán kiemelkedő volt a mezőnyből. Legnagyobb meglepetésünkre a dobogó első két fokát foglalhattuk el az "A" csapat bajnok a "B" csapat pedig második lett.

Határtalan büszkeséggel töltött el minket, hogy ilyen jól teljesítettek a lányok és reméljük, hogy a most május 31-én megrendezésre kerülő Budapest Bajnokságon is hasonlóan jól tudunk majd szerepelni!

Serdülő II. csapat  ( III. korcsoportban versenyeztek most a Zsebibaba versenyen)

Tóth Vivien edző írása:

Nagyon készültek a lányok a versenyre, ami hazai körülmények között került megrendezésre május 16-án a Meghívásos Fradi Kupán. A csapat tagjai: Ságodi Lili, Petőházi Szonja, Tóth Izabel, Horváth Alíz, Kovács Réka, Kiscsatári Kiara, Papp Veronika és Ádámosi Lujza.

Nagy izgalmakkal indultunk neki az első szernek, a korlátnak. Legnagyobb meglepetésemre mindenki erején felül teljesített és rontás nélkül hajtottuk végre a gyakorlatokat. Ez az előtte való napi edzés alapján abszolút meglepetés volt számomra. Tehát amikor az utolsó csemete is leugrott a szerről hirtelen melegség öntötte el a szívemet, hogy mekkora harcosok is ezek a lányok. Ez a pillanat mindent megért számomra. A többi szeren is igyekeztek. Voltak ugyan kisebb- nagyobb rontások, de teljes mértékig elégedett voltam a munkájukkal. Nagyon büszke voltam, hogy ilyen gyerekek mellett állhattam ott, mint edző. Így jogosan illette őket a bajnoki cím.

 

I. korcsoport versenyéhez

Kovács Krisztina edző írása:

"A" csapat tagjai: Makarész Odett, Botos Véda, Szlifka Lilien, Hürkecz Mira, Gyepes Kira, Somogyi Panna.

"B" csapat tagjai: Futó Luca, Amrik Lilla, Rózsa Lili, Jakschitz Odett, Dudás Boglárka.

Szabad csapat tagjai: Kaprinay-Veleczki Virág, Kálosi Réka, Bazsó Bori, Fehér Virág.

Éremben gazdag versenyen vagyunk túl. Három nagyon ügyes csapatunk indult el szombaton az FTC által rendezett versenyen. "A" csapatunk a mezőnyben legfiatalabbként győzedelmeskedett az I. Kcsp. kötött kategóriájában. "B" csapatunk 3. helyen végzett, nagyon picivel lemaradva a másodiktól. I. Kcsp. szabad kategóriában 3. helyezést ért el a csapatunk, szintén nagyin pici különbséggel lemaradva a második helyezettől. Sok szép ajándékkal és éremmel térhetett haza mindenki. Nagyon-nagyon büszkék vagyunk rátok. Egyre figyelmesebb, fegyelmezettebb és ügyesebb minden pici kislányunk! Gratulálunk a versenyhez!

 

Szabó Nikolett edző írása:

Csoportjainkkal hetek óta lázasan készültünk az idei év első Zsebibaba versenyére. Mind a Zsebibaba I-es kötött és szabad, mind a II-es szabad korcsoport idén új talajgyakorlatot tanult meg. Az új zene és koreográfia is elnyerte a picik tetszését, ezért szívesen gyakorolták az edzéseken. A gerendán is egyre szebben és magabiztosabban végig tudnak sétálni.

Különösen büszke vagyok a II-es szabad csapatunkra, ahol a lányok most először versenyeztek 4 szeren, és tapasztalták meg, hogy mennyi odafigyelést és felkészülést igényel egy tornaverseny. Nagyon vidáman versenyeztek, és örömmel viselték az új csillogó versenydresszt is!

Az I-es korcsoport A és B kötött csapata 1. és 3. helyezést, a szabad csapat 3. helyezést, a II-es szabad csapat pedig 4. helyezést ért el a kupán.

Mindenki nagyon boldogan ment haza a szép fényes érmekkel és a sok-sok ajándékkal!

 

Kovács Krisztina edző írása

III., IV. Kcsp Szabad

III. Kcsp szabad csapat tagjai: Baciu Delia, Fazekas Sára, Bodor Daniéla, Takács Lili.

FTC III. kcs. háziverseny

IV. Kcsp szabad csapat tagjai: Botházi Kata, Nagy Panna, Nagy Dorottya, Horváth Virág, Ádámosi Róza, Botházi Orsolya.

FTC IV. kcs. háziverseny

Sajnos ezen a versenyen egyik csapatunknak sem akadt ellenfele, így egyedüli indulóként álltak ki a lányok III. és IV. Kcsp-ban. Remek próba volt ez viszont a május 31-i Zsebibaba Bp. bajnokságra. Ellenfél ugyan nem volt, de így is sok szép ajándékot kaptak a versenyzők. Remélem mindenki ugyanilyen ügyes és szép lesz 31-én is. Hajrá lányok!

 
Gymnova Cup BEL - máj. 23

Csenge bajnoki címe

Molnár Csenge ezen a hétvégén is remekelt! Két aranyérmet is szerzett a „Gymnova Cup” korosztályos nemzetközi versenyen Keerbergenben.

A verseny hivatalos honlapja:

http://www.gymnovacup.eu/

Szombaton az egyéni összetett versenyen lett fölényesen első, 4 biztos gyakorlattal. Mindannyian nagyon örültünk, mert az eredményhirdetésnél a magyar himnuszt is lejátszották Csenge tiszteletére. Ez volt ez első alkalom életében, és külön boldogság, hogy előző nap volt a 13. születésnapja. Aranyosra sikeredett!

A finálékat vasárnap rendezték azzal a szabállyal, hogy a junioroktól 6, míg az ifiktől csak 2 versenyző juthatott be a szerenkénti legmagasabb pontszámok alapján.

Csenge korláton 2. , míg talajon 8. helyen került be. (Ez utóbbi szeren az egész mezőny első gyakorlatát mutatta be előző nap, talán ezért….) Sajnos ugrásban a fináléba kerülésnél rontotta a második ugrását, így ezen a szeren most nem szerepelhetett.

Előbb korláton tornázott, de most rontott, így 8. lett.

Talajon ma is elsőnek szólították és újra kiváló gyakorlatot mutatott be, mellyel meglepetésre, de teljesen megérdemelten nyerte meg ezt a szert.

Az eredményhirdetésnél ismét hallhattuk a magyar himnuszt.

Sajnos a másik magyar tornászlány, Kovács Zsófia ( Dunaferr SE ), a verseny előtti napon az edzésen megsérült, így másnap nem tudott indulni. Zsófi a junior mezőnyben indult volna, és a mezőnyt látva komoly esélyekkel. Kívánunk mihamarabbi gyógyulást a legjobb magyar junior versenyzőnek!

Eredmények itt:

Egyéni összetett (2002-2004)

http://www.gymnovacup.eu/files/Youngsters%20Individual%20Allround.pdf

Talaj:( 2000-2004)

http://www.gymnovacup.eu/files/Final%20Floor(2).pdf

Korlát: (2000 – 2004)

http://www.gymnovacup.eu/files/Final%20%20Uneven%20Bars.pdf

Video:

Csenge talaja 2015 Gymnova Cup ( Belgium)   finálé 1. hely

Dim lights Embed Embed this video on your site

Dim lights Embed Embed this video on your site

A hivatalos közvetítésben ( hang nélkül) 2 perctől van Csenge gyakorlata

http://www.gymnovacup.eu/en/home/international-competition/live-streaming/

A FRADI.HU cikke az eseményről ITT olvasható!

 
Flik-Flak verseny NED - máj. 16

Molnár Csenge Hollandiában

Molnár Csenge edzőivel 4 napot töltött Hollandiában ’s-Hertogenbosch városában, az egyik legeredményesebb holland klub, a Flik-Flak évente megrendezésre kerülő torna fesztiválján.
http://www.iagsportevent.nl/en

Itt a torna valamennyi sportága helyet kapott. Jó volt látni a sok száz indulót a különböző versenyszámokban és különböző szinteken. Maga a sportlétesítmény is lenyűgöző! Egy 2 emeletes hatalmas épület, benne szintenként 4 tornacsarnokkal! Külön teremben edzenek a fiú és lány tornászok, az akrobaták, a trambulinosok, a kezdő versenyzők, az óvodások! A szülők pedig a terem egyik üvegfalán át láthatják az edzést. A versenycsarnok közvetlenül az edzőépület mellett van. Mindegyik terem igen modern, és nemcsak új szerekkel felszerelt, hanem a technika minden eszköze is segíti a tornászok felkészülését. Minden szernél kamera és videóelemző rendszer! Nagyon sok a kisegítő eszköz is. Nekünk legjobban a korszerű, levegővel töltött szőnyegek tetszettek. 

Csenge két napot edzett ilyen kiváló körülmények között. Szombaton pedig megnyerte korosztályában a versenyt! Valamennyi gyakorlata sikeres volt, így az egyéni összetett bajnoki cím mellett még ugrásban és talajon is első lett. A versenyen indult a legjobb holland 2002-es születésű lány is, aki a másik 2 szert nyerte. Csenge korláton és gerendán ezüstérmes lett. A díjakat Dana De Groot, a klub legeredményesebb felnőtt versenyzője adta át.

Dim lights Embed Embed this video on your site

Csenge a 1p46mp, 3.34, 5.00, 5.28, 5.42-nél szerepel

Junioren Fig

pl.

Club

Naam

Beam

Floor

Vault

Uneven bar

Totaal

1

FTC

MOLNAR Csenge

12.466

13.133

13.450

11.600

50.649

2

TA

Sanna Veerman

12.900

12.067

11.950

13.000

49.917

3

FFDB

Tanishaley Neto

11.333

11.933

12.250

10.300

45.816

4

SPH

Mirthe Crevecouer

11.466

11.433

12.000

9.250

44.149

5

FFDB

Eve de Ruiter

11.300

12.466

12.200

8.050

44.016

6

O_O

Esmé van Geldorp

10.700

10.566

11.900

10.450

43.616

7

TZ

Frederique Snijders

10.600

10.966

12.300

9.400

43.266

8

TA

Madelief Teeken

11.000

10.900

10.650

8.800

41.350

9

TA

Tilila Oughzou

0.000

12.033

12.950

10.400

35.383

10

TA

Jacky Bonnet

0.000

0.000

0.000

0.000

0.000

10

TA

Vienne Supriana

0.000

0.000

0.000

0.000

0.000

További eredmények itt:

http://iag2015td.gympower.nl/

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

4. oldal / 11
Elérhetőségünk, térkép
Contact / map