iwiw
Hírek
Tóth Renáta a Fradiban
2015. szeptember 25. péntek, 21:14

 

Reni családjával meglátogatott bennünket. Örömmel jött a terembe, ahol annyi éven át edzett.
Megnézte Csenge edzését is, és ellátta jó tanácsokkal. Reméljük, megfogadja!
Sokan megcsodáltuk kisfiát, aki teljesen jól érezte magát itt!
Képek:

 
EDZŐTÁBORI események hétről-hétre
2015. augusztus 23. vasárnap, 19:38

Szakosztályunk idén 5 hét tábort tartott. Heti váltásokban 35 versenyzőnkön kívül közel 80 ovis és általános iskolás kislány tornázott nálunk. Edzéseiket 12 edző vezette.

Dunaújvárosi edzőtábor

Serdülő és gyermek versenyzőink július közepén Dunaújvárosban edzőtáboroztak. A tábor nagyon jól sikerült. Sok élménnyel tértek haza.

 

Az első héten 2 ceglédi tornászkislány edzőtáborozott nálunk. Sarlós Amina és Németh Flóra most először edzett profi szivacsgödrös teremben. Örültek, hogy Molnár Csengét is láthatták edzeni.

A harmadik héten Kósa Korina és húga, Klaudia edzettek nálunk az USA-ból. Korina a korábbi években rendszeresen járt hozzánk.

Ugyancsak ezen a héten egy osztrák serdülő csapat is edzett termünkben magyar edzők, Köteles Krisztina és Pánczél Miklós vezetésével. Kriszti „hazajött”, hiszen 1983-85 között az FTC válogatott tornásza volt. Sok közös élményünket elevenítettük fel.

Korábbi tornászaink is eljöttek meglátogatni bennünket:

Nagyon örültem, hogy újra találkozhattam Sóron Enikővel, Orbay Zitával, Juhász Enikővel. Mindannyian szakosztályunk eredményes versenyzői voltak. Mindkét Enikő külföldön él jelenleg, míg Zita most készül külföldre.

Óvodások az edzőtáborban.

A nyári tábori hetek sok munkával hamar elteltek. Voltak más nehézségek: nagy meleg, teremfelújítás és öltöző átépítés miatti konténeres öltözés, de rövidesen új öltözőket és egy több részében is felújított teremet kapunk vissza.

Köszönet érte!

 
Reni anyuka lett!
2015. június 16. kedd, 07:55

Tóth Renáta anyuka lett

Szakosztályunk eddigi legeredményesebb tornásza, Tóth Renáta 2011-ben hagyta abba a válogatottban a versenyzést. 2013-ban még indult a Felnőtt II. o. bajnokságban, ahol 2 bajnoki címet is szerzett. Ezután vidékre költözött és férjhez ment. Idén áprilisban megszületett kisfia, Gergely.

Szívből gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk az egész családnak!

Reni rendszeresen olvassa a Fradi híreket és nagyon szurkol Csengének. Ősszel ígérte, hogy meglátogat bennünket.

 
Csenge országos díjat kapott
2015. június 11. csütörtök, 07:06

Csengének Simicskó államtitkár gratulál

Molnár Csenge "Magyarország Jó tanulója – Jó sportolója” elismerő díjat kapott a 2014. évi sport- és tanulmányi eredményei alapján.

Nagyon örülünk annak, hogy a jó sporteredményei mellett a tanulást is fontosnak tartja. Csenge a Vajda Péter Ének-zenei és Sportiskola kitűnő tanulója.

Cikk itt:

http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/kozneveleseert-felelos-allamtitkarsag/hirek/atadtak-a-jo-tanulo-jo-sportolo-dijakat

Díjazottak teljes névsora itt:

http://www.kormany.hu/download/a/2c/50000/Jotan-Jospo_2014_gyoztesek.pdf

Molnár Csenge élen a tanulásban...

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

10. oldal / 41
Elérhetőségünk, térkép
Contact / map