iwiw
Hírek
Szakosztályunk az M4 Sporton
2016. április 21. csütörtök, 09:59

Szakosztályunk utánpótlásáról közölt riportműsort a FRADI TV adásának 15. részében az M4 Sport televízió.
Lányaink a műsor 21. percétől láthatók.

 
Idén újra FTC Albert Kupa!
2016. március 08. kedd, 12:29

Május 8-án ismét FTC ALBERT KUPA a Népligetben !
Szakosztályunk a hagyományainkhoz méltón szeretné megrendezni leány utánpótlás versenyét. A rendezvény mottója: „TORNÁZNI ÖRÖM !”
Fő támogatónk idén is az Albert Alapítvány.
Ezen a napon 41 csapat 4-14 éves tornásza fog versenyezni 4 korosztály és 7 kategória csapatbajnoki helyezéseiért. Összesen 260 kislány! Legtöbb csapattal mi, házigazdák szerepelünk 11 csapattal, de a VESZPRÉM 6 és az UTE 5 csapatot nevezett! Az egyéni versenyben 3 kategóriában 32 kislány lép a szerekhez. Az indulók között cseh tornászok is lesznek.

Időrend itt:

A verseny kiírásai itt: Albert kupa 2016

Egyéni szólítás rendje

Csapatverseny szólítási rendje

Tudnivalók edzőknek és bíróknak

 
Az új év első hírei
2016. február 11. csütörtök, 21:50

Bathó Márta szakosztályvezetőtől:

Nagyon sikeres évet zártunk 2015-ben. Tornászaink mind a hazai, mind a külföldi versenyeinken szép eredményeket értek el.

Versenyzői és edzői létszámunk is nőtt.

8 tanfolyamos csoportunkban közel 100 kislány ismerkedik a tornával.

Részletes 2015. évi eredményeink itt olvashatók.

Az átigazolási időszakban (2016 január) saját nevelésű versenyzőnk, Molnár Csenge, akit az egyesület kiemelt sportolóként támogatott, váratlanul eligazolt tőlünk. 8 évet töltött itt.

Csenge az előző év tavaszán már kiemelkedő eredményeket ért el nemzetközi korosztályos versenyeken. Sajnos a második félévben edzésmunkája visszaesett, sok probléma is adódott vele.

Mi edzői nagyon bíztunk benne, de ő és szülei az egyesülettel és a szakosztállyal sem megbeszélve átvitték a KSI-be. Mi őszintén sajnáljuk, mert úgy hisszük, hogy mindent megtettünk érte. De azt gondoljuk, hogy amit nálunk tanult nem felejti el, és segíti további sportpályafutásában.

Szakosztályunkban így újra az utánpótlás nevelés a fő cél.

E cél kihangsúlyozásaként Kiss Gergely kollégámat kértem fel a szakosztály vezetőedzőjének.

Gergely 5 éve dolgozik szakosztályunknál. Tájékozott, magát folyamatosan képző edző, aki mind szakmailag, mind emberileg méltó erre a feladatra.

 
Adó 1%
2016. február 11. csütörtök, 21:41

Alapítványunk számlájára a tavalyi 1% felajánlásokból 181 ezer forint érkezett.

A szakosztályban dolgozók munkájának köszönhetően tanfolyamos torna csoportjaink létszáma folyamatosan nő. A gyermekek szülei nem csak anyagilag, de közösségként is segítik munkánkat és leányaik fejlődését. Törekvésüket nagyra becsüljük. Nagyon köszönjük támogatóinknak a felajánlott adószázalékokat, igyekszünk az összeget minél gazdaságosabban elkölteni.

2015-ben a terem felújítási munkálatai miatt nem tudtuk hagyományos nagyszabású utánpótlás versenyünket megrendezni. Helyette tavasszal és ősszel a kisebbek részére rendeztünk Zsebibaba csapatversenyeket.

Hozzájárultunk továbbá két fiatal edzőnk költségtérítéses edzői tanulmányaihoz is. Mindkét projekt nagyon fontos része a tornász utánpótlás nevelésnek, amely a szervezet célkitűzéseinek egyik legfontosabb pontja. A múlt évben további fiatal edzőkkel gazdagodott szakosztályunk. Alapítványunk ebben az évben is szeretné segíteni edzőink szakmai továbbfejlődését.

A 2016-os évben is rendezünk FTC Kupa versenyt és nyári tábort. Szándékunkban áll versenyzőinket külföldi megmérettetéseken is szerepeltetni, hogy fejlődhessenek.

Tevékenységünk folytatásához továbbra is szimpatizánsaink, és természetesen a nálunk tornászó gyermekek szüleinek segítségét kérjük. Kérjük mindazokat, akik számára fontos a magyar női szertorna sport, adójuk egy százalékával támogassák tevékenységünket.

Rendelkezésükbe a következő adatokat legyenek szívesek beírni:

Kedvezményezett:

Tornázz Te is! Alapítvány

Adószám:

18195345-1-42

 

Előre is nagyon köszönjük!

 

A Tornázz Te is! Alapítvány vezetősége

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

7. oldal / 40
Elérhetőségünk, térkép
Contact / map