iwiw
Hírek
Adó 1%
2016. február 11. csütörtök, 21:41

Alapítványunk számlájára a tavalyi 1% felajánlásokból 181 ezer forint érkezett.

A szakosztályban dolgozók munkájának köszönhetően tanfolyamos torna csoportjaink létszáma folyamatosan nő. A gyermekek szülei nem csak anyagilag, de közösségként is segítik munkánkat és leányaik fejlődését. Törekvésüket nagyra becsüljük. Nagyon köszönjük támogatóinknak a felajánlott adószázalékokat, igyekszünk az összeget minél gazdaságosabban elkölteni.

2015-ben a terem felújítási munkálatai miatt nem tudtuk hagyományos nagyszabású utánpótlás versenyünket megrendezni. Helyette tavasszal és ősszel a kisebbek részére rendeztünk Zsebibaba csapatversenyeket.

Hozzájárultunk továbbá két fiatal edzőnk költségtérítéses edzői tanulmányaihoz is. Mindkét projekt nagyon fontos része a tornász utánpótlás nevelésnek, amely a szervezet célkitűzéseinek egyik legfontosabb pontja. A múlt évben további fiatal edzőkkel gazdagodott szakosztályunk. Alapítványunk ebben az évben is szeretné segíteni edzőink szakmai továbbfejlődését.

A 2016-os évben is rendezünk FTC Kupa versenyt és nyári tábort. Szándékunkban áll versenyzőinket külföldi megmérettetéseken is szerepeltetni, hogy fejlődhessenek.

Tevékenységünk folytatásához továbbra is szimpatizánsaink, és természetesen a nálunk tornászó gyermekek szüleinek segítségét kérjük. Kérjük mindazokat, akik számára fontos a magyar női szertorna sport, adójuk egy százalékával támogassák tevékenységünket.

Rendelkezésükbe a következő adatokat legyenek szívesek beírni:

Kedvezményezett:

Tornázz Te is! Alapítvány

Adószám:

18195345-1-42

 

Előre is nagyon köszönjük!

 

A Tornázz Te is! Alapítvány vezetősége

 
Csenge a DIGISPORT műsorában
2015. december 29. kedd, 14:04

A legjobb 10 utánpótlás tornász, közöttük Csenge is bekerült a Digi Sport műsorába. „A nap hőse” című műsorban az adás, mely Csengéről szól, az alábbi időpontban kerül sugárzásra:

2016. január 7. csütörtök

A műsort január 4-e hétfőtől megnézhetitek a http://anaphose.digisport.hu/ weboldalon, és a DIGI Sport facebook oldalán is. Tehát, ahol majd szavazni tudtok:

http://anaphose.digisport.hu/index.php

Vigyétek hírét a műsornak, osszátok meg Ti is a videót az oldalatokon! Buzdítsátok barátaitok, családtagjaitok és az egyesületet a szavazásra, vagy akár arra, hogy ők is osszák meg Facebook oldalukon a videót és legyen Csenge  „A hét hőse”, nyerjen ő egy Lenovo okostelefont.

 
Szakosztályi évzáró - dec. 13.
2015. december 15. kedd, 08:24

total

Hagyomány szakosztályunknál, hogy a tornászévad végén tornabemutatót tartunk, melyen valamennyi csoportunk szerepel. Idén rekordlétszám volt jelen: 107 tornász kislány és nagylány bemutatózott közel 400 néző előtt!

A MINI tornászok, 2-3 évesek tornáztak először: zsámolyokon ugráltak, gerendán sétáltak, sőt már bukfenceztek is! Edzők: Farkas Katalin és Jánosi Eszter.
Őket követték az Óvodás Tanfolyami csoportok Farkas Réka és Zsitva Bence edzők vezetésével közel negyvenen! Valamennyien mikulás sapkában tornáztak a talajon alapelemeket bemutatva.
Kovács Krisztina és Szabó Nikolett edzők haladó óvodás tornászai már a Zsebibaba OB-n is bizonyították tehetségüket, bronzérmesek lettek!

Mindhárom Iskolás Tanfolyamos csoportunk is külön zenés koreográfiával készült az évzáróra. Jó volt látni, hogy milyen örömmel tornáztak! Nagyon sokat fejlődtek, ügyesedtek, hiszen többségük csak szeptembertől jár.

Edzőik: Farkas Réka és Szabó Nikolett

Valamennyi versenyzői csoportunk is bemutatózott. A nézők is láthatták, hogyan tudnak egyre többet, mozognak egyre szebben, ugranak egyre nehezebb akrobatikákat versenyzőink. Még a versenyzői csoportjaink edzői is tornáztak! Az Ifjúsági csapatunk tagjai pedig saját maguk készítették a bemutatójukat.

Volt 2 meglepetés szám: Három ifi tornászunk bemutatta a hét évvel ezelőtti bemutatószámunkat az eredeti zenével. Nagy Ildikó edzőnk két lányával gúlázott!

Minden tornászunk ajándékot kapott, a csoportok legjobbjai, pedig különdíjat.

Előkészítő versenyzői csoport: Bardócz Dóra, Seres-Kugler Tamara, Szabó Eszter

Serdülő II.o. csapat: Horváth Alíz, Ságodi Lili

Serdülő I.o. csapat: Kovács Eszter, Nagy Enikő

Ifjúsági II.o. csapat: Botházi Orsi

A szakosztály legeredményesebb tornásza idén is Molnár Csenge lett.

 

A rendezvény végén három serdülő versenyzőnk is zenélt! Börcsök Enikő csellózott, Kovács Eszter és Nagy Enikő fuvolázott.

Elkészült a jövő évi szakosztályi fényképes falinaptárunk is, szép ajándék mindenkinek!

Valamennyi tornászunknak és családjuknak békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

 
Sikeres tornász szombat
2015. október 19. hétfő, 18:37

( Felnőtt II.o. , Ifjúsági II.o. , Serdülő II.o. csapat és egyéni OB )

Ifi- és Serdülő II. osztályú csapataink

Október 17-én szombaton 3 csapatunk is versenyzett az országos csapatbajnoki döntőkön, az egyéni versenyeken pedig 11 versenyzőnk indult. A versenyek kora reggeltől késő délutánig tartottak.

Versenyzőink igen eredményesen szerepeltek!

3 országos bajnoki címet
1 ezüstöt
4 bronzérmet
és 3-3 5. és 6. helyet szereztek
Igazán örültünk, hogy lányainknak lelkes szurkolótábora volt mindhárom versenyen. Biztosan ez is segítette őket az eredményességben!


Legjobban a felnőtt versenyzőink szerepeltek:
Az FTC Felnőtt II. osztályú csapata
Kapítány Olívia négy alkalommal is dobogóra állhatott, kétszer a legfelső fokra! Az egyéni összetettben és felemáskorláton nyert bajnoki címet, míg gerendán és talajon harmadik lett. Ezzel a felnőtt II. o. bajnokság legeredményesebb tornásza lett. Nagyon örültünk Farkas Réka bajnoki címének ugrásban. Szabó Nikolett sajnos betegen versenyzett, de így is értékes helyezéseket szerzett. Összetett 6., ugrás 5. hely. Tóth Vivien ugrásban lett hatodik. A csapatversenyben pedig a lehető legminimálisabb különbséggel: 0,1 ponttal maradtunk le 2 forduló alapján a dobogó 2. fokáról, így bronzérmet szereztünk. Ez előrelépés a tavalyi 5. helyezésünkhöz képest.

A csapat tagjai:
Must Anna, Kálmán Anna, Kapitány Olívia, Farkas Réka, Szabó Nikolett, Tóth Vivien
Edzők: Bathó Márta, Kovács Krisztina

Felnőtt csapat eredmények itt:

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2015/2015-10-17_noi_masodosztalyu_csb_2_fordulo/noi_feln2_csb_2ford.pdf

Egyéni OB

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2015/2015-10-17_noi_masodosztalyu_csb_2_fordulo/noi_feln2_ob.pdf

képek itt:

Ifjúsági II. osztályú csapatunk az országos bajnokságban 5. lett.
A tavaszi fordulóhoz képest 7 ponttal tornáztak többet most, és ez jelentős előrelépés! Sőt, senki sem rontott gerendán! Az egész mezőnyben ők fejlődtek a legtöbbet. Reméljük jövőre ez már dobogós helyet fog jelenteni!

A csapat tagjai:
Horváth Virág, Nagy Panna, Botházi Katalin, Nagy Dóra, Ádámosi Róza, Botházi Orsolya
Edző: Kovács Krisztina

Az egyéni versenybe a lányaink közül Botházi Orsolya volt a legjobb, aki talajon ezüstérmes lett, az egyéni versenyben pedig 7.

Ifi csapat eredmények:

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2015/2015-10-17_noi_masodosztalyu_csb_2_fordulo/noi_ifi2_csb_2ford.pdf

Egyéni OB:

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2015/2015-10-17_noi_masodosztalyu_csb_2_fordulo/noi_ifi2_ob.pdf

Serdülő II. osztályú csapatunk az idén először kiírt országos csapatbajnokságban bronzérmet szerzett!

Az FTC Serdülő II. osztályú csapata

A csapat tagjai:
Horváth Alíz, Ságodi Lili, Ádámosi Lujza, Bodor Daniela, Petőházi Szonja, Baciu Delia
Edzők: Tóth Vivien és Kovács Krisztina

A lányok is boldogan álltak a dobogón, de annak talán még jobban örültek, hogy nyilatkozhattak a TV-nek is!

Az egyéni versenyben Botházi Katalin volt helyezett.

Tóth Vivien edző nyilatkozata:

A hétvégén eredményes napot zártunk, hiszen a serdülő II. Csapatunk felállhatott a dobogó harmadik fokára az országos bajnokságon! Kicsit döcögősen indult a verseny, már ami az ugrást és a gerendát illeti, de nagyon igyekeztek a lányok és szívvel lélekkel küzdöttek! Nagyon büszkék vagyunk rájuk Kriszti nénivel.

Serdülő csapat eredmények itt:

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2015/2015-10-17_noi_masodosztalyu_csb_2_fordulo/noi_serd2_csb_2ford.pdf

Egyéni OB itt:

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2015/2015-10-17_noi_masodosztalyu_csb_2_fordulo/noi_serd2_ob.pdf

Képek itt:

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

8. oldal / 41
Elérhetőségünk, térkép
Contact / map