iwiw

Nagy Sportágválasztó

2013. június 10. hétfő, 12:35

Szakosztályunk életében először, lehetőséget kaptunk, hogy 2013. 05.24-én, a Nagy Sportágválasztón képviseljük a női tornát.

Az előző hétvégén megrendezett Zsebibaba FTC Albert kupán az I. korcsoportban arany, valamint az I. korcsoport, szabad kategóriában arany és ezüstérmes kislányok mutatták meg a torna alapjait.
Bemutattuk a versenygyakorlatunkat, ezen kívül pedig próbáltunk olyan egyszerű, alap mozdulatokat, elemeket csinálni, melybe az érdeklődő gyermekek is bekapcsolódhattak.
A szakosztály apró növendékei már a szép dresszükkel, mosolyukkal elkápráztatták az érdeklődő gyerekeket, akik szívesen álltak be közéjük és csinálták velük a bemelegítést, az utánzó gyakorlatokat (óriásjárás, törpejárás, nyuszi ugrás, békaugrás, pók és rákjárás, stb.) , a  különböző szökdeléseket, puha szivacson a bukfencet és  még a kis gerendára is felmerészkedtek velük.
Amíg mi a szőnyegen tornáztunk, addig a szülők (akik között több, volt tornász anyukai is van) válaszoltak az érdeklődőknek minden tornával, valamint a szakosztályunkkal kapcsolatos összes kérdésre.
Nagyon jó hangulatban telt a délután. A lányoknak Tihanyi Endre, a Magyar Torna Szövetség munkatársa köszönte meg a munkájukat, de én úgy gondolom, mégis a legnagyobb elismerés számunkra a rengeteg, csillogó szempár volt!  Reméljük, jövő szeptemberben köszönthetjük valamelyiküket tornatermünkben!

Köszönjük a lehetőséget; köszönöm tanítványaimnak a lelkes munkájukat, a kísérő szülőknek pedig a sok segítséget!

Nagy Ildikó

Képek a Nagy Sportágválasztóról

 

Hozzászólások  

 
+1 #1 Barb 2015-03-11 10:24
Jaj, nem is tudom hová kellett volna írni! Idén is van MOL Tehetséggondozó pályázat Sport kategóriában! Nálatok biztos akad több csemete is, aki eséllyel indulhatna támogatásért!
http://bit.ly/sportospalyazat
 
Elérhetőségünk, térkép
Contact / map