iwiw

Kiss Valéria

Tanfolyamos csoportok edzői

Óvodás tanfolyami csoport

Kiss Valéria

Kiss Valéria vagyok, két kislány anyukája. 5 éves koromban vittek szüleim óvodás tornára és 15 évig voltam a Fradi tornásza. Ez az időszak felölelt 3 év válogatott keret tagságot, számos Országos versenyt, Mesterfokú bajnokságot, nemzetközi versenyeket, Sportakrobatikus világversenyeket és felkészülést az 1988-as Seoul-i Olimpiára, valamint utoljára, de nem utolsó sorban a szívemhez igen közel álló Fradi Kupákat.

Legjobb eredményeim között említem Cottbusban, az NDK Nemzetközi versenyen nyert ezüst érmemet lóugrásban, az Antwerpen-i akrobatikus VB-n elért 3. helyemet csavart ugrásban, a Kínai Nemzetközi versenyen szerzett 2. helyemet összetettben, talajon és lóugráson, 3.helyemet korláton, Bp-i Mesterfokú Tornászbajnokságon elért összetett, valamint korlát 2. helyemet, számos FTC kupán nyert dobogós helyemet és talán az egyik kedvenc eredményemet, amikor a Bosporus Kupán, gerendán, korláton és az összetett verseny végén felállhattam a dobogó tetejére és nekem szólt a Magyar Himnusz. (http://ftc-noitorna.hu/FTC-Almanach)

A versenyzői pályafutásom után kézenfekvőnek tűnt, hogy a sport továbbra is jelen marad az életemben, így elvégeztem a Testnevelési Egyetemet, és ezzel párhuzamosan edzősködtem itt a Fradiban. Ovisaim voltak. Majd másfelé vitt utam és 20 év elteltével ismét itt vagyok.

Sokat köszönhetek a sportnak és rengeteg jó dolgot tulajdonítok neki. Így örömmel veszem, ha minél több gyerek ismeri meg ennek szépségét.

 
Elérhetőségünk, térkép
Contact / map